Nu

är jag kortklippt igen och mörk med lite röda slingor i luggen! Lite ovant innan man vant sig men det blev bra. Både Er och El tyckte det var fint, sa dom iaf! Maken sa väl varken bu eller bä.
Idag har El åkt med bussen söderut/västerut eller? för att hälsa på MoraAndreas. När hon kommer hem igen vet ingen inte ens hon själv!
Lite konstig väder, nyss tittade jag ut då snöade det och nu ser jag både blå himmel och sol så det är väl vad man kallar aprilväder!?
Ska straxt på bua och handla för idag ska jag grädda våfflor och ta med till vävstugan eftersom det är jag som ska ha fika och samtidigt får jag fira med mina "tanter " att jag blivit mormor! Dom flesta där är väl både mormor och farmor och kanske även gammelfarmor och gammelmormor.
Blir väl en bild på det lilla underverket igen. Han har varit här idag med sin mamma och hälsat på men då sova han så vi fick inte pratas vid!
Tjingeling!

Idag

är det måndag och snart slut på mars.
I helgen har vi ju umgåtts med vårt barnbarn, Leon, och hans föräldrar.
Igår var vi hos farmor och åt smörgåstårta som El och jag gjort, alla tyckte det var gott och till efterrätt åt vi äppelkaka och vaniljglass! Pappan till pojken hade tillrett äppelkakan!
Igår ringde kusin Moniqa och frågade om hennes son med kompisar kunde få hyra Bryngelhögen i påsk för boende.
Nu får vi se om dom ringer och bekräftar att det blir så, isåfall så måste jag dit och kolla hur det ser ut, måste väl kanske fräscha (stavning?) upp lite och så småningom sätta på kylskåp och lite värme!
Det var ju El med kompisar som var där sist så vi får väl se om hon städat efter sig.
Nu blir det lite jobb. Tjingeling!
Bilden är tagen igår hos farmor!

Glömde

ju att skriva hur glad jag blev igår efter min promenad (samma som idag) tänkte att nu ska jag hem och städa och när jag kommer in så har El redan städat dt jag tänkt. Det var verkligen en rolig och underbar överraskning! Dom kan bara dom lägger manken till! tack än en gång!

Igår

kom dom hem med underverket! Harre varn så gullig, han har ju sett ganska stor ut på bilderna men så liten!!
 Alla fick hålla den lilla gossen som ska heta Leon, inget namn jag har hört att dom haft som förslag förut men nu hade dom bestämt sig.
Idag ska vi till farmor och äta smörgåstårta, och hon får träffa honom och hålla den lilla gossen.
Var tror ni att mostrarna är? Naturligtvis hos storasyster! El gick dit redan före nio imorse och även Em gick så fort hon vaknat och fått i sig lite frukost.
Jag har varit ute på en stärkande promenad på ca milen, fick sällsis av Brittan, hon kom ifatt mig på sparken men den lämnade hon efter vägen och vi gick till norra infarten till Rätan. Lite grått idag men ingen snö iaf.
Imorgon ska jag till frissan och bli lite klippt och färgad, väl långt nu för att vara kort och det gråa lyser igenom lite väl mycket.
Jag tror att det vi handlat föll föräldrarna i smaken, måste bara byta en body eller kanske byxorna vi köpt i Åsarna på Krusidullen. En röd fyrhjuling från morfar! visserligen var det inte han som köpte den men El ochjag tyckte att han skulle få den från hoom. Em hade köpt body och byxor och El hade köpt manchesterbyxor en body med krage och sen sytt en slips, kläder till påsk!
Tjingeling!

Måste

ju bara tala om att dom ringde från Radio Jämtland, jag mailade dit igår och ville gratulera att Micke och Erika fått barn och idag ringer Mats Hurtig upp utan att jag hade en aning om det. Så nu finns det på Radio Jämtlands hemsida på Lyssna igen och det är mellan 10.00-10.30 någonstans i mitten.
Jajjemen! så är det!
Tjingeling!

Ny bild

måste bara visa en ny bild på det lilla underverket
Är man stolt och glad eller......
Fick se en film som Elle hade på sin dator, oj oj oj va gullig han är!
Det är ju faktiskt så man kan spricka! Nu ska jag oxå bli en sån som pratar om sina barnbarn! Jag väntar ju på fler , ja inte så att det är några på gång nu alltså men hopppas väl att få fler så småningom!
Solen skiner och det ska den väl göra såna här dagar när livet leker.
Idag ska Elle och jag till Svensta, bättre än inget alls, det finns ju Dollar och Svensta Tyg och Garn och Landéns!!!
Farfar ringde idag och vi gratulerade varandra till detta underverk! Hade faktiskt inte en tanke på att ringa dom så det var en glad överraskning. 
Nu jobb om jag ska till Svensta efter lunch!
Tjingeling!

Pojken


Pojken

väger 3.890 gr och är 51 cm lång lägger in en bild när jag fått på datorn just nu har jag bara en i telefon och det vete gudarna hur jag ska få den till datorn men nu ska jag pröva

Nu är

jag MORMOR!!!!  Till en pojke, vet ej vikt då jag hörde från modern var han inte vägd och mätt än! 06.12 den 26 mars kommer att gå till historien i vårt liv eftersom vi då kan kalla oss mormor, morfar, mostrar och morbror. Det ni är en lyckans dag!!!
Nu kan man handla när man vet vad man ska köpa för färg, LJUSBLÅ eller.....................
Nu väntar vi på bild så vi kan leverera till gammelfarmor!
Kan liksom inte koncentrera mig, konstigt va!Bilden föreställer morfar, mormor (trött elller...) och farfar!

Solen

skiner och det är (var) -21 grader när jag klev upp straxt före 7. Klarblå himmel, ja det är jätte fint.
Resan till staden gick bra och jag köpte mig ett par sandaler, såna där rundade i sulan, har inte provat än (mer än i affären) så det ska bli spännande.
Ingen bebis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trodde ju igår att något var på gång men icke!
Igår fick jag sällskap av Bettan när vi gick till vävstugan, det bet i kinderna för det var väl runt -7 när vi gick och säkert lite kallare på hemvägen. Gick direkt till farmor och hälsade på en sväng och där var Er och El.
Idag fyller Johnny 41 så det blir fika på Gröngatan på kvällskvisten.
Idag måste Ni se Det Okända på TV4+ för det är från Rätan! Spännande! Kl 20.00.
Så det gäller att ligga i, middag (våttlor) besök hos farmoran och så vara på Gröngatan vid 18.30 för att sen bänka sig i tv-soffan till 20.00.
Kolbulle: Vatten, vetemjöl och lite salt (ska vara ganska tjock) och amerikanskt fläsk (går bra med vanligt fläsk oxå).
Stek fläsket och sen på med smeten, väldigt likt en vanlig pannkaka men det ska inte vara ägg i smeten. Det låter ju som det är en svart bulle men så är icke fallet. Äts med lingonsylt. Smakar godast när den steks ute på öppen eld ( i stekpanna)!
Pröva vetja!
Nu är det jobb som gällerBjuder på en bild som jag just tog från mitt jobbfönster. Igår gick det ett rådjur straxt utanför men hann inte fota!

Det

snöar och har så gjort länge för det var rätt mycke på bron när jag nu gick till jobbet. Ska dock inte stanna nå länge då vi idag styr mot Östersund, maken ska till tandläkaren, vi ska besöka revisorn och lämna och hämta papper. Em åker med oss så slipper hon ta bussen. Om El ska med har jag ingen aning om i detta läge då hon själv inte visste då jag gick.
Troligtvis kommer hon att stanna i Rätan, bloggandes, kaffedrickandes och vara storasys behjälplig när dom fixar åt bebibooooo!
Alltså bebisen har inte kommit men man kan ju hålla på ändå och fixa!
Jag skulle ju ha velat att "den" skulle kommit tills idag när vi ska till stan och kunna handla något! men icke sa nicke!
Igår var det loppis på Norsgården med kolbulle  stekning utanför, två st karlar stod för stekningen, och dom stekte och stekte och vid sammanräkningen hade dom nog stekt ca 66 kolbullar eller var det 67 eftersom jag betalade min inne.
Nu ska jag avsluta med att hitta en bild!
Tjingeling!

Maken

och jag var dom enda besökarna på Norsgårdens årsmöte utöver styrelsen!!!!!!!
Detta är KATASTROF! Är det inte VÅR lokal? Hela byns! Va f-n är människorna? Det står affisch på anslagstavlorna om att det är åsmöte och det kommer TVÅ personer. Skäms tamefan! Nu är det väl egentligen väldigt dumt att slösa energi och plats på att skriva något i denna blogg om detta då det inte är så många som läser men någonstans måste man ju få utlopp för sina känslor och tankar.
Jag vart iaf suppleant och jag tänker då gå på vartenda möte (om jag inte är sjuk eller bortrest) för sån är jag, har jag åtagit mig något så är jag någon att lita på. Oj oj oj vad det blev skrytsamt!
När lokalen är på ruinens brant och den konkursar eller kanske brinner ner då kommer folket och vill säga sin mening om både det ena och det andra! Som sagt va SKÄMS TAMEFAN!
Ingen bebis än, jag vill ju blir mormor nuuuuuuuuuuuuuuuu! Jag vill veta vad det är nuuuuuuuuuuuuuuuu! Jag vill veta vad jag ska köpa för kläder nuuuuuuuuuuuuu. El fick alltså inte rätt. Sara sa igår på mötet att den kommer på tisdag! På onsdag fyller ju Johnny så det är ju onödigt att det blir den dagen,
Så här var/är det i vår familj, Bror den 2.9, svägerska 11.9, mamma (avliden) 16.9, Er 17.9, maken 18.9, och bror den 19.9. Så det var ju bra att man prickade in den där dagen den 17 så hon fick en egen dag.
Idag är det fredag och jag har en pärm med bokföring som väntar!
På söndag är det LOPPIS på Norsgården, 12 bord bokade, jag ska baka en kaka och lämna in lite böcker till Norsgårdens bord för jag vill att lokalen ska få vara kvar!
Tjingeling! Bilden är på den fina lokalen i Rätan

Kl är nu

16.30. Har varit och handlat. Skulle sätta på ugnen när jag var hemma med varorna men det glömde jag!
Idag ska det blir ugnspannkaka med bacon, svamp och purjolök. Det ska bli gott och det var länge sedan vi åt oxå, tror jag iaf.
Solen skiner och det är ett jätte vackert väder och det börjar smälta på vägen.
Ikväll ska jag på Norsgårdens årsmöte, tänkte promenera, hoppas att det inte är så mycket bilar ute då för det var rätt mycket vatten på vägen. Lär väl inte bli många själar på det mötet fast det borde engagera varenda kotte i hela byn eftersom det är VÅR samlingslokal.
Ingen bebis än!!! Hur länge ska man behöva vänta egenkligen???
El hade ju en gissning på natten mellan den 19-20 alltså inatt, ja vi får väl se om det blir så!
Nu kom maken hit och vill gå hem så då blir det till att avsluta denna uppdatering.
Vi ses på mötet ikväll kl 19 på Norsgården, dom bjuder på fika!!!
Tjingeling!

Fortfarande

lungt på bebisfronten! Dom skulle till Bryngelhögen idag och hämta ved. El har återkommit från Östersund.
Sitter nu hemma vid köksbordet och väntar på att korven i ugnen skall bli klar samt att potatisen ska bli färdigkokt.
Har varit hos Häxan idag och fått behandling och idag var det något som hon till slut fick bukt med, kul att man har något att åtgärda emellanåt och inte bara i förebyggande syfte. Ortobionomi heter det visst!
Em har ringt hem idg och frågat efter min åsikt om att åka till Turkiet den 15 maj med sina klasskompisar!
Ja vad ska man säga? Då får hon nog be om ledighet och inte skolka iaf. men hon får även hem och tala med sin  pappa om hans åsikt. Er åkte ju oxå till Turkiet en gång när hon fortfarande gick i skolan!
Nu är nog maten i det närmaste färdig.
Bjuder på ännu en  bild från vår snötyngda altan!

Har

inte hört något från dotra så hon är säkert hemma fortfarande! Måste kolla om hon inte ska hem och packa ner den bärbara i källaren så det bara är att hämta "dongen" när det är dags att fara! Vi måste ju få se bilder med det snaraste när det är klart och då är ett mobilt bredband toppen!
Idag var det ca 7 minus när jag gick till jobbet och det hade kommit lite lite snö.
Tog en promenad igår efter middagen på ca 1 timme, därefter hem och bytte skor innan vi besökte farmoran.
El stannade i stan även i natt. Får se om hon kommer hem idag.
Idag har hag intagit en GI-ruta med skinka och några gurkskivor till frukost och kaffe förstås. Har inte tagit fram någon middagsmat idag det finns inte heller några rester i kylen! ????
Igår åt vi en Tacorätt som Er gjort med fläskfilé och tach chips och det var gott. Tack tack!
Nu har jag en stor hög med bokföring igen, ett års, för en kund som väntar på att bli bokfört så det är väl bäst att sätta igång.
Bilden jag bjuder på idag är en björk  med så kallade häxkvastar det är ett svampangrepp som orsakar denna missbildning! så nu vet Ni det om Ni som jag undrat!Tjingeling!


Ingen

bebis på gång!!!
Idag är det grått,grått och grått! men det ska ju vara sådana dagar oxå.
El + Em for till stan igår, El skulle idag byta framruta på sin bil efter den nära kontakten med älgen.
Dom klarade ju sig bra själva så vad är en trasig framruta!
Finns inget mer att förälja just nu! men en bild kan jag bjuda på!Är tagen i Sthlm maj 08 när jag träffade Joanna som gått ner 80 kg!!!

8.35

och sitter här i morgonrock vid köksbordet, har druckit kaffe och ätit två smörgåsar därtill. El jobbar ju idag oxå men började inte förrän 8 idag, måste ju kolla hennes vakenhet så när jag hörde hennes mobilalarm gick jag upp (även hon).
Tänkte mig en prommis idag oxå såhär på morgonkvisten men när termometern visade 14,6 minusgrader så får det anstå till längre fram på dagen. Klarblå himmel och solsken bådar gott!
Igår innan solen försvann hann jag sätta mig på en stol vid husgsaveln och läsa lite och titta på solen.
Maken och dotra återkom från skotertur till buan och då for Em och jag iväg till en tur till Handsjön för övningskörning.
Em skulle till panget med kompisar och äta, El fick middag hos storasyster så maken och jag fick äta ensamna.
Besök hos farmoran stod ju förstås oxå på dagens program så där tog vi fika.
Ni som undrar ingen bebis än så länge! Det är ju bara att vänta men jag har föreslagit en långpromenad idag i  solen, tror dock inte att hon hänger på.
Melodifestivalen gick ju av stapeln igår och jag "hejjade" ju egentligen på Caroline men är dock nöjd med vinnaran ändå.
Belv ju så in i den spännande med röstningen, dels med att jurygrupperna hade nästan alla olika favoriter och sen när folkets röster skulle redovisas!!!! Oj oj oj vilken vändning det tog, minerna på dessa som tidigare legat i topp och som fick ses sig slagna av Ernman och af Ugglas.
Ja livet går trots allt vidare och vi får se om två månader hur det kommer att se ut i Moskva.
Idag blir det diverse rester till middag så det är skönt att slippa planera för en gångs skull.
Ska nu se vad det kan bli för bild att bjuda på idag! På denna minidator har jag bara bilder från Mauritius förutom dom som redan ligger i arkivet på bloggen men jag vill ju bjuda på något nytt så varför inte en fin bild från vår resa i höstas.

Klockan

är 9.30 lördag morgon och kl 6.55 gick jag ut på promenad! El skulle ju upp och jobba så jag var vaken och kollade hennes vakenhet. Det var -10 men jag tog mig i kragen och var ute i en timme. Nu har jag ätit frukost och uppdaterat mig på lite bloggar, solen skiner, maken och yngsta dotra ska ut på en skotertur, jag funderar på att städa sovrummet och sen ville El ha lunch till jobbet, så jag får nog lördagen att gå.
Ska väl till affären och shoppa loss lite oxå, mjölk och frukt vet jag att jag ska handla iaf men sen kanske det hamnar något oförutsett i korgen oxå.
Var duktig och tog mat ur frysen igår, ikväll blir det fläskkött.
Idag är det dagen då Bebisen är beräknad!!!! Vi får väl se om det blir så men än så länge är det lungt.
Ikväll kommer jag att kolla på svenska uttagningen till Melodifestivalen, jag kommer att hålla på Snälla, snälla med Caroline av Ugglas bara för att hon är så coool, låten är ju sådär men jag hoppas iaf att hon vinner.
Nu sitter Em här och skalar ägg som hon ska lägga på frukostmackan, vilket jag redan inmundigat.
Nä nu blir det städning!
Tjingeling! Bilden är från Mauritius!

Måste

ta en liten paus i sorterandet, har fått ett års bokföring av en kund. Idag skiner ingen sol minsann och det rör sig lite i träden oxå. Borde verkligen ut på en promenad idag men vi får väl se hur det blir med den saken.
Ingen bebis på gång, iaf inte som jag vet, dock är dagen inte så långt gången än. Em ville ju inte att bebibooo skulle komma idag på fredag den trettonde men det kan ju dröja länge sen innan det blir just en fredag som infaller på den 13 mars. Iaf är det ju imorgon som det är beräknat så det är ju bara att vänta och se men visst f-n är vi nyfikna!!!!!
Namnfrågan lever vidare, vi har ju diverse förslag men jag vet inte om något faller herrskapet i smaken, Hilda, Alida, Malte Sunde Anders, Ragnar, Vidar, Anselm kanske, Selma, ja ja Ni förstår vilka tankar som upptar vår hjärna och så får vi inte vara med och bestämma ändå.
Tänk att jag kom ihåg att redan igår ta ut kvällens middag: Älgentrécot och potatis i ugn med vitlökssmör. Vet inte om Em kommer hem i helgen? Hon är ju vuxen att bestämma själv nu men ibland tror jag hon lyssnar på mamma och pappa, hoppas jag iaf.
Let´s Dance ikväll men först ett besök hos farmoran.
Nä nu får jag nog sätta igång igen med sorteringen.
Trevlig helg alla kära läsare! Bild från Köpenhamnsresan i maj 2008, Tivoli!

Solen skiner

men det är lite moln på himlen, ca -8, alltså ett strålande väder i vackert vinterlandskap.
Ingen bebis på gång!
Jag skulle ju inte handla något igår men jag beställde en tunika iaf! man är ju inte sämre än att man kan ändra sig, eller hur?
Har idag beställt tågbiljett till Sthlm i juni, fick ju inte tag i någon nittiofemkronors men inte heller den dyraste, beställde från Ånge den 11 juni och hoppas att det finns någon vänlig själ som skjutsar dit mig och hämtar mig den 16.6 vid 22.40 tiden. Snällla, snälla snälla! som hon Caroline sjunger!
Ska till församlingshemmet idag oxå efersom det är begravning på Svea Norling så jag ska lämna många minnesblad!
Redan torsdag förresten det är ju inte klokt vad tiden rinner iväg!
Idag är El på introduktion på Östgärde, 7-16, på Brunkulla, jag beundrar alla som jobbar inom äldrevården vilket kanonjobb dom gör. Tänk på att vi kanske förhoppningsvis alla hamnar där någon gång i framtiden! Dom är verkligen värda en eloge och mer betalt!
En liten bild idag som jag tog igår och har skickat till Radio Jämtland i veckans bildtävling!
Nu jobb, tjingeling!

Snöat

har det gjort så maken är ute med snöslungan. Det är ljust när man går till jobbet och ljust när man går hem (om man nu går hem "normal" tid alltså). Skönt! Det är liksom vår på gång, man ser ljuset även om det är mycke snö nu och det räcker absolut.
Idag ska Er, mågen och El in till stan, hämta barnvagnen bla, så dom kan bekanta sig med den, barnvagnen alltså.
Då måste jag ner och kolla den sen i em.
Ikväll är det "klädparty" hos frissan, brukar finnas mycke fint men jag ska INTE inhandla något! det säger jag redan nu min kropp känns inte bekväm för det just nu.
Var på vävstugan igår och då bjöd värdinnan på Piroger och uppe på den skulle man lägga en blandning av hackat ägg och smör!!! Jag åt naturligtvis! och som om detta inte var nog så hade hon gjort en äppelkaka och till detta serverades vaniljsås, mmmmmmm. Ingen jätte bit men iaf, var fn finns motivationen att säga NEJ, NEJ, NEJ!
Det är mycke snö på våran altan nu, ramlat från taket samt det som kommit uppifrån. Det går definitivt inte att öppna dörren dit. Innan takraset var det bara en liten glipa mellan hänget och det som låg på altan redan om Ni förstår vad jag menar. Ska nu försöka lägga in bild som jag tog igår genom fönstret och sen blir det lite jobb. Tjingeling!

Den försvann i inlägget!!!!


Grått

grått osså har det snöat lite idag (väldigt lite men iaf)
Var till staden igår med min huvudman och besiktade hans bil och den gick igenom utan nedslag. Åkte sen på Matpiraten och handlade innan vi styrde kosan mot Rätan igen.
Idag är det helt tomt i huvudet, har ingen som helst inspiration till några längre inlägg, väntar på posten innan det är dags att gå hem och se vad huset har att erbjuda i matväg till lunch.
Lungt på bebisfronten!
En bild kan jag dock bjuda på!
Tjingeling!

Så var

då denna helg över! Händelserik får man väl säga. Har bjudit på både det ena och andra. Elles date kom på fredagen och det var en trevlig och språksam herre.
Lördagen bjöd på en promenad på fm på 1 1/2 tim därefter blev det Svensta med Landéns, Ica, Tyg & Garn och även ett besök på Dollar.
Besök hos farmoran hann vi oxå med innan det var dags att laga middag, älgstek med pärer och sås samt broccoligratäng och rött vin. Ett par Mora-Nisse shottar slank också ner innan vi begav oss till Norsgården för lite spontandans. Kul var det iaf och tack Veronica för skjutsen hem, hade inte varit roligt att halka hem på vägen i fotbeklädnader som icke är avsedda för promenader nattetid och med en och annan  öl innanför västen.
I snö och blåsväder promenerade jag till lokalen och hämtade bilen sen hjälpte jag A med att få ordning på redovisningen.
Elles date återvänder till Dalarna och så får vi väl se om han återkommer? kanske i påsk???
Rester värmda i micron fick bli dagens middag.
Maken, Er, mågen och jag besöker farmor innan vi går hem osh slänger oss i Tv-soffan.
Dotra har inte hört av sig så hon lär väl vara hemma för idag ska hon till barnmorskan i Svensta!
Ska se om jag hittar någon bild! Tjingeling

Fredag

igen, veckorna flyger fram, inte mig emot men det är ju inte så roligt egentligen man blir ju bara äldre och som det verkar på mig latare! Ja inte i jobbet eller med hemarbete  men motionen är det ju dåligt med. Kanske ska jag skaffa mig några nya träningskläder!? ska ju vara bra enl Elle!!! Ja det finns ju inga här i Rätan att inhandla så jag får väl stilla mig eller kanske kolla utbudet via nätet.
Vi väntar ju på bebis i vår familj, undrar hur länge vi måste vänta? men som farmoran brukar säga: han kommer när det är färdigt eller ungefär så. Nu menar jag inte att vi vet att det blir en han för det vet vi ju faktiskt inte men av någon outgrundlig anledning så kallar vi den för han, Malte Sune Anders!
Det blir vad det blir, och vi får stilla oss och vänta och se.
Idag är det begravning så jag måste upp till Församlingshemmet med minnesblad på fm.
Kanske blir det en prommis iaf? det kallas att ta vara på tillfällena som ges.
Nu måste jag jobba för på em ska jag kolla om Elle städar inför hennes herrbesök i helgen!
Tjingeling!
Ska se vad jag hittar för bild idag!
denna är tagen januari 2008 vid Norsbron.

Igår

åkte vi in till Östersund och gick på bio, Er, M, El, Em och jag, Män som hatar kvinnor, riktigt bra och lite otäck ibland. Jag har ju läst boken men då tyckte jag inte att den var så där jätte bra men kanske ska jag läsa den igen när man nu har lite ansikten till karaktärerna. Er har läst dom andra två böckerna och tyckte dom var bättre så det får bli ett senare projekt.
Jag har ju några böcker hemma som jag lånat på bibblan som jag tänkt läsa innan den 23 mars. Just nu läser jag en skriven av Åsa Jinder, Vill Du ha barn med mig !
Nåväl resan till och från stan gick alldeles utmärkt. Väl hemkommen åkte jag till farmoran en sväng, trodde maken skulle vara där men det visade sig att han varit där tidigare på em men vad gör väl det! Vi pratade bort en stund innan jag åkte hem och la mig i soffan och kollade på TV.
Idag är det jobb igen, momsningen fortskrider utan uppehåll.
Bilden: Skidtävling i Thunellparken 2008. Ottilia P

Café

på Norsgården idag oxå med semlor! Det är barnen Er, El och Em som är där och håller ställningarna. När maken och jag var där vid 12.30 så var det dock lungt, hade varit några där och handlat hem och några som fikat. Va f-n kan dom inte få a-let ur vagnen och bege sig dit och stödja  vår gård!
Vad ska vi göra med alla bullar som blir över för vi kan ju inte ge oss till att frysa en vecka till och ha öppet  nästa tisdag igen, nej nu får det vara nock, dom som inte har varit där och fått sig en semla bakad av kivnnor i Rätan fär skylla sig själv.
En idé som kom upp då vi var där var att göra semlor och åka till Östgärde med dessa så gamlingarna får det till kvällsfika, ingen dum idé tycker jag mfl.
Hoppas dock att dom får sälja några till för det fanns nog sådär runt 60 st ogjorda!
Solen tittar fram och det är lite dagsmeja på vägen, vår i luften!!!!
Ikväll är det vinlotteri hos A på Olle Pers väg, får se om lyckan står mig bi, har vunnit flera gånger nu på sista tiden så egentligen är det väl någons annans tur men är det lotteri så är det.
Nu jobb!
Tjingeling!

RSS 2.0