20120303

Lördag förmiddag och solen skiner men inte från en klarblå himmel men man kan inte få allt alltid.
Kaffe och hembakt matbröd med skinka och ägg till frukost är ingen dålig frukost. Är helt såld på filmjölkslimpor nu, bakar flera gånger i veckan, dessutom går det ju så lätt, ingen jäsning bara röra ihop och in i ugnen. Använder anis och fänkål som kryddor så det blir verkligen supergott om jag får säga det själv och när jag frågar dom som äter så säger dom att det är gott.
Ska till affären och inhandla lite straxt, kylskåpet behöver fyllas på med en del varor såsom mjölk, gurka och skinka sen slinker det nog ner något mer som eventuellt inte står på listan, om jag nu kommer ihåg att ta med mig listan som jag eventuellt skriver.
Elle och Björn har besök från Värmland i helgen, har hört om dom ska komma och fika i em men inte fått något svar än, jag hade ju glömt att dom skulle komma så jag är ju lite sen med inbjudan. Nåväl, bakade ju till Rätans IF:s årsmöte i veckan så kakor har jag ju iaf dom vill komma.
Ska ta en tur till Campingen idag eftersom det är familjedag där, måste ju passa på att vara ute och med på allt när det finns något att göra.
En långpromenad får det nog oxå bli någon gång under dagen med broddar och stavar, alltså både hängslen och livrem och ändå kan det vara halt så man står på öronen.
Tjingeling!

20120301

Årsmöte igår på Norsgården med 21 st besökare mig inräknat! Ganska bra får man väl säga men om man tänker på hur mycket folk det finns i Rätan med omnejd så kan man säga att det är dåligt. Jag undrar hur Föreningslivet kommer att se ut framåt i tiden, inte kommer det att finnas någon som "jobbar" gratis iaf.
Det gäller nog överallt och alla föreningar. Jag lägger dock ner en hel del arbete på Rätans IF kan jag säga utan en jävla krona i ersättning. Ja jag har börjat ta ut för förbrukningsmaterial men tiden jag lägger ner för övrigt med att söka bidrag här och där, bokföra, ringa mm det gör jag på min fritid. När jag övertog sysslan som kassör i Rätans IF så var det inte mycket så det var därför som jag tog på mig detta men nu är det en hel del men som sagt, vad skulle jag göra om jag inte hade detta jobb kan man ju undra!
Idag har jag varit på en stavgångspromenad, blev inte så långt idag som jag från början tänkt för det är så förskräckligt halt och moddigt på sina ställen.  Sådär 10.000 steg och ca 1 timme fick jag iaf till och då kunde man ju unna sig en kopp kaffe och en biskvi till lunch på Marias Caferia som för övrigt Andreas och Emelie sköter om när Caféförestånarinnan är på semster.
Ikväll blir det pannkaka till middag för det är ju torsdag och nu ska jag hem och titta på skidskytte.
Tjingeling!

RSS 2.0