2011-08-16

Nu skiner solen efter att det regnart j-ligt mycket faktiskt. Hängde ut tvätt i lördags (tror jag iaf) och den är nog mer blöt nu än innan den hängdes på sträcket. Vi får se hur det slutar om det blir omtvätt eller ......
Ikväll är det Björnpasset igen, tredje gången och sen en gång till! Förra tisdagen var det 22 st som kom och sköt och klarade sig. Första tisdagen var det 12 st, alla utom 1 klarade sig, nämner inga namn.
Till helgen skulle det varit ett evenemang på Gladvallen, ja man kan kalla det en familjedag i Hembygsgårdens regi, med hjälp av skoterklubben, idrottsföreningen mfl (tror jag) men det blir inget av detta pga av olika orsaker.
Fototävlingen kommer dock att avgöras den 27 på Hembygdsgården.
Snart är det Tjejmilen oxå och så dåligt förberedd som jag är nu har jag väl aldrig varit! Vet dock att jag tar mig runt en mil utan större problem, det är bara tiden som blir sämre och sämre för varje år.
Hälsade på hos farmor igår, hon behövde lite glödlampor, det går verkligen upp och ner, snabba kast från, skratt till gråt och tvärtom.
Vad ska man ha till middag idag då? detta evinnerliga funderande, måste ju komma ihåg att ta upp något ur boxen på morgonen. Får bli att åka till affären och se om det finns något matnyttigt i hyllorna. Fisk kanske?
Kokt fisk med äggsås är väl inte helt fel eller stekt lax med romsås, fiskpinnar med majo!
Men först är det lunch och då tror jag maken får äta mjölk och flingor, själv borde jag ta mig en promenad och en flaska vatten.
Tjingeling!Morgonpromenad i Torremolinos i maj 2011.

20110810

Redan gått 10 dagar på augusti, ja eller iaf 9,5 dagar. Vart tog denna sommaren vägen? Ok nu säger en del sommaren är väl inte slut än. Det är ju klart riktigt slut är den ju inte men mörkt tidigt på kvällarna och ganska hög luft. Detta är dock inget att hänga läpp för det finns värre saker (att bli av med en sedelklämma och 600:- spänn t.ex) det lär väl bli en fin höst med älgjakt och diverse evenemang som man har att se fram emot.
Ska snart gå hem och se till att få något i magen för det är ju lunchtid. Posten ska väl komma oxå inom sinom tid men nu för tiden är det ju inte så mycket så det går fort att titta igenom.
Maken ska till Bryngelhögen efter lunch men jag stannar hemma och vaktar huset mot mögligt bröd.
Tjingeling!

2011-08-01

har nu åter anlänt till civilisationen och Rätan. Jag lovade ju att återkomma från den andra platsen men så blev icke fallet av olika orsaker.
Det kom iaf mycket husvagnar och husbilar även under den fortsatta lördagen. Fintet väder, så det var till att sitta ute och titta på folket. Vi tog en tur till Sävar och inhandlade lite middagsmat, turen till Umeå och Bryngelhögsborna struntade vi i, ja vi hade ju aldrig bestämt med några att vi skulle komma och inte visste vi om dom var hemma heller.
Systrarna Bus lämnade campingen, grannar och fd grannar från Rätan anlände.
Träffade fd kunder och då blev det besök i husvagnen för lite prat och dricka.
Ja vart tog kvällen vägen egentligen måste nog dit en gång till men då inte iår iaf.
Lämnade Täfteå vid 11 draget då det så småningom skulle bli bingo.
Stannade på Jämtkrogen i Bräcke och käkade middag och sen var det ju inte så långt hem till Rätan. Borta bra men hemma bäst.
Ska ut på nya äventyr i mitten på denna vecka.
Tjingeling!

RSS 2.0