Solen

skiner idag men kanske ingen vidare värme! Jag ska inte klaga det kunde varit värre! Snö! Ja förra året snöade det den 14 juni (tror jag det var)!
I helgen har det regnat mest tycker jag. Vi åkte till Bryngelhögen på lördag fm för att fixa med lite ved men det sket sig för det regnade som f-n så vi åkte hem och jobbade på vårat ordinarie jobb istället!
Sen vart det fotboll och en tur till skogen för att se om vi kunde få se något vilt men icke ett liv.
Vi var ju på Rätans Café och Värdshus i torsdags, ingen rusning precis men kl var ju nästan 19 när vi var där och det hade tydligen varit mycket folk på dagens lunch (ärtsoppa och pannkaka). Vi var iaf dom enda matgästerna då och ett par öldrinkare, varav Spinner som en Katt var den ena, den andra var en okänd som bodde där.
VI åt fläskfilé med pot.gratäng (för min del sallad) vilket var helt ok. VI fick även se den fullständiga matsedeln som kommer att gälla framöver och det såg bra ut, lagom utbud, ska inte vara för mycket eftersom jag har så in i h-vete svårt för att bestämma mig.
Även pizza ska finnas  men då med redan färdiga bottnar och så hette dom Rätan, Handsjön, Böle osv.
Dom har ju även Mjukglass, den har jag inte prövat än men det ska bli!
Har varit dåligt med prommisar eller jogging den senaste tiden, måste bättra mig på den fronten.
Får väl se när andan faller på, jag skulle behöva en joggingkompis? inte bara sporadiska prommiskompisar!
Snart är det midsommar och med den följer stora förväntningar, fastän man är i den övre medelåldern!
Ser fram emot att alla våra flickor och pojkar ska tillbringa den i Bryngelhögen!

Nu

Solnedgång vid Hortenvar det ju en tid sen jag skrev igen! Jag brukar ju för det mesta blogga på VK, lite tråkigt kanske eftersom alla inte kommer åt detta. Nu är det ju inte så att man skriver så in i h-vete roligt precis men övning ger färdighet.
Idag är det alltså torsdag den 12 juni och vi , maken o jag, har varit i metropolen Sveg och besiktat husvagnen. Den gick igenom utan mankemang så nu är det väl två år till nästa gång den behöver in för genomgång.
Efter besöket på besiktningen tog vi en tur på Dollar, inte för att vi behöver något egentligen men det finns ju alltid lite braha saker, servetter, folie båda plast och aluminium, myggljus, radar (insektsmedel) myggolja (ska nog bli mycket mygg i år som det verkar) klädnypor en såg, lång kabel till husvagnen sen var det nog inget mer men 550:- gick det på iaf, och vi som inte skulle ha nåt.
När vi ändå var på G så körde vi direkt till Bryngelhögen med vagnen eftersom det kanske blir fler gäster (Elle, Daniel, Emelie?) där i midsommar och då kan det vara gött med rejäla sängar istället för att ligga på en soffa!
Nu skiner solen men det har regnat till och från under dagen och ingen direkt värme att tala om.
Förra veckan som det var så jäla skit hett så man trodde att man skulle kollapsa, och nu är det svinkallt (ja lite överdrivet kanske) men iaf.
Idag kommer Emelie hem och vi tänkte gå och äta på värdshuset. Ska bli kul att se vad som finns på matsedeln.
Nu ska jag försöka uppdatera lite oftigare, ska bli spännande och se om det är någon som märker något och kanske ger en liten kommentar ibland!
Jag undrar hur man gör för att tjäna pengar på sitt bloggande! Nån som vet!

RSS 2.0