Nu ska

jag skriva lite mer än sist om kryssningen bla.
Jag tog tåget från Ånge 18.09 den 11.6 och efter försening pga signalfel mellan Ockelbo och Gävle var jag framme i Sthlm vid 22.50 ca. Pendeltåg till Farsta Strand  osså var jag då framme vid straxt efter 23.30.
Då gör man inte mycke mer än att koja. Sov Gott på Hilles soffa.
Gjorde mig en tur till Coop för inhandling av hårgelé samt 8 trisslotter eftersom juni var min månad för spel. Jag kan tala om att det blev inte en spänn i vinst på alla lotter! Shit!
Lotta och Ninni kom till oss och vi tog tunnelbanan till Gamla Stan där vi bestämt träff med Berit och Ulla. Vidare mot Gärdet där bussen skulle gå till båten. F-n vad det regnade!
Nåväl incheckningen gick utan problem och vi fick med oss den "insmugglade" spriten!!! Det är bra med shampoo och tvålflaskor!!!
Hittade våra hytter och styrde kosan mot lunchen i Windjammer.
Ja och sen gick hela resan, från fredag till måndag morgon, i skrattens, matens och fikandets tecken. Ja lite dryck slank väl ner oxå i form av öl, vin, drinkar och lite whisky.
Vädret var inte få vår sida, när vi skulle vara ute på havet och "krusa" så regnade det så det blev inget solande och inget besök i gymmet heller! Vad tog tiden vägen!
Jag hade låst mitt konto för utlandsköp så lite problem blev det allt men nu med facit i hand så får man väl säga att allt avlöpte något så när! Kul hade vi iaf.
Sen var det ju midsommar!
Vi tillbringade denna i Bryngelhögen, vädret var på vår sida, det kunde ju spöregnat men det gjorde det inte.
Iaf inte när vi det var underhållning och fika vilket var tur eftersom det inte rymms så många inne i lokalen.
Vi har ätit och fikat så nu känns det som om det skulle vara nog för ett tag men då är det ju dop på torsdag och då måste man ju smaka på det som bjuds.
Igår var vi till Östersund för service på släpvagnen, handlade lite sköljmedel och balsam det var allt som fick komma med hem!

Måste

bara göra ett litet inlägg och tala om att jag har återkommit från kryssningen och även firat midsommarafton i Bryngelhögen. Är hemma på snabbvisit, ska tillbaka till Bryngelh. GI? Nja kan man väl säga, både det ena och det andra slinker ner, gjorde även så på kryssningen men snart är det ju måndag igen och då får man ta tag i det igen eller hur?
Just nu skiner iaf solen och vädret kunde igår varit värre!
3 älgar på täkta utanför huset igår, Er och jag åkte på en lång tur utan att se en enda! osså står dom utan att man behöver förflytta sig mer än en meter!
Skiver mer vid tillfälle även en bild ska Ni får se!
Tjingeling!

Nu

ska jag uppdatera Er lite innan jag far till Sthlm för vidare färd, kryssning med Vision of the Seas, till Tallinn och Sankt Petersburg.
Vad har hänt i veckan? Jag har jobbat med bokföringen eftersom alla måste momsas innan jag åker så igår vart jag klar men den sista, Puh!
Nu är det bara att börja om igen!
Nu ska jag dock ha några dagar ledigt så på onsdag igen är jag tillbaka.
Tänker inte ta med datorn utan jag uppdaterar igen när jag kommer hem.
Har packat springskorna och lite träningskläder för gymet ska vi besöka allesammans! Iaf jag och Hille.
När man inte ska flyga så behöver man ju inte tänka på vikten! Kan ju packa hur mycket som helst, frågan är hur mycket man hinner använda.
Hörde av Hille att en av tjejerna som ska med var på väg redan idag, stod packad och färdig att fara till hamnen! Nej nej det är imorgon den 12!
Så kan det vara, nu ska jag en sväng på byn och uträtta lite ärenden!
Tjíngeling!

Jaha

då har vi varit på studenten i Ö-sund. Lite sol men man får vara glad det kunde hellregnat. Em var såååå fin!
Vi åt på Hoggars allesammans! Lilla Leon fick en egen stol mellan sin mamma och pappa, han skötte sig med den äran. Sen for vi till lägenheten och packade ihop lite grejer inna vi styrde kosan mot Rätan. Em stannade ju naturligtvis kvar i stan men hon var bra sugen att åka med hem hon oxå.
Idag har hon dock kommit hem! Lite hes som hon blev efter flakåkningen igår.
Har varit på Östgärde idag och rensat ogräs och därefter mat och kaffe.
Har även hunnit med en tur till Kvarnsjö och köpt lite blommor till gravarna och även hängamplar till bron!
Nu sitter jag på jobbet och har läst lite bloggar, känner mig lite hängig! Inte ska jag väl blir sjuk! jag ska ju åka bort i veckan.
Nu går jag nog hem eftersom klockan är 18.10!
Tjingeling!

Såg

att det var TRE dagar sedan jag skrev något! Nu blir det lite uppdatering iaf.
Åt ju Mors Dags middag på "Panget", tre rätters: Förrätt med parmaskinka, en bit briéost på något slags smuligt bröd (säkert gjort av smördelsplattor) till huvudrätt valde jag lax med en kall limesås och grönsaker, dessertern bestod av en botten av liksom maräng och på denna var det vaniljsås och grädde och lite bär, mycket och gott.
Kände mig som en ballong efter denna måltid så när vi lämnat av farmor så åkte vi hem och jag snörde på mig skorna och tog en promenad. Dock vart den inte så lång då en dam efter vägen ville ha lite sällskap så jag satte mig att språka istället men vad gör väl det om hundra år....
Måndagen tillbringades på kontoret, en snabb prommis till macken innan jag hälsade på farmoran en sväng.
I tisdags for jag, Er, El, Frissan och lilla prinsen till Sundsvall. Vår Ruset skulle ju gå av stapeln denna kväll. Vi åkte redan kl 08 för man måste ju hinna med lite shopping oxå.
Var en tur till centrum och sen till Birsta innan vi vände åter till stan och springningen.
Jag tog mig runt på runt 37 minuter vilket man väl inte får säga något om, jo det får Ni om Ni vill, jag är iaf så nöjd jag kan bli. Hon som vann sprang på 19 min, tror jag Er sa, som befann sig vid start och mål hela tiden.
När Frissan kommit i mål så for vi hemöver eftersom vi ändå inte hade någon picnicpåse. Hörde att dom som stannat satt i kö i 20 min. Inge vidare picnicväder heller så det var skönt att åka hem.
Onsdagen tillbringades på kontoret och efter middag var det besök hos farmor innan vi tittade på en halvlek på fotbollen på Gladvallen.
Idag är det alltså torsdag och dom som äter hemma hos mig kommer att få pannkaka!
Själv ska jag på Norsgårdsmöte, styrelsen, och sen vidare på VInlotteri i mitt kvarter.
Imorgon far vi till stan för Em tar studenten, undrar bara vilken tid vi måste åka för att hinna med ärenden innan dom kommer ut.
Idag är det oxå en vecka kvar innan jag sätter mig på tåget till Sthlm.
Tjingeling!

RSS 2.0