Det blev

finväder igår oxå! jag kunde hänga ut tvätt och få den torr, tänk vad det luktar gott när man tar in den, det har Ni väl känt? om inte lukta  mmmmmmm (om det inte är på våren och grannen har eldat gräs).
Åkte till Mabo igår em och inhandlade bla  en blinkande reflexväst för promenad på mörka höstkvällar och mornar. Köpte även ett par vantar/handskar att ha i jakten där toppen på höger pekfinger är bart om det nu skulle hända att det kommer något vilt som jag skulle kunna tänka mig att skjuta på.
Maken fick sig ett par nya jaktbyxor samt ett par jeans då jag upptäckte att dom han hade på sig hade spruckit i sömmen ovanför plånboken! Det var alltså dags att lätta lite på plånboken kanske, haha! Jag kastade jeansen i soptunnan då vi kom hem! men vid närmare eftertankte kanske jag ska laga dom? får se om det blir någon kommentar!
Idag fyller Er 25 år, GRATTIS gumman! Är det verkligen 25 år sedan, tycker det kändes som det var nyss.
Då för 25 år sedan alltså, så var det meningen att hon skulle kommit i början av månaden men hon lät ju vänta på sig precis som dom andra. Vi har ju några andra som fyller denna månad oxå, min bror 2.9, svägerska 11.9,
mamma min 16.9 (avliden, men levde för 25 år sen)Er 17.9, maken 18.9, min andra bror 19.9 och svärmor 27.9, jag har väl inte glömt någon, jo Marie kanske, min brors fd frus dotter fyller den 12.9 (tror jag det var).
Jag motionerade igår oxå, jag gick den korta svängen som jag gick i måndags, med ett litet stopp hos BA för att hjälpa till med att få in bilder från diigtalkamera till datorn.
Hem och laga middag, älgfärsbiffar med makaroner och lite stekt potatis och bea. Sen drog El och jag ner över täkta för att ha fotvård hos Er. Idag har jag mjuka fötter vilket är underbart. Sara har Du känt på dina fötter idag? Är det någon skillnad?
Ikväll måste man väl gå till skolans matsal för kommuninformation 18-20. Jag läste först att det började 18.20 och tänkte va fn börjar dom inte 18 eller 18.30 för men när jag kollade närmare så var tiden alltså begränsad.
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det gick på 75 euro för färgning och slingning.

Hade blivit billigare på NFI antar jag. Men på professionel salong, som jag var på, hade det blivit dyrare i Sverige.Puss!

2009-09-17 @ 10:31:48
URL: http://emelieharaldsson.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har ingen aning faktiskt hur det står till med mina fötter... Blä! =) Jag snuddade vid tanken på att köpa "Satin Hands" till fossingarna men det gick om sig...

2009-09-17 @ 14:40:14
URL: http://frokenmamsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0