100228

sista dagen i feburari skall tillbringas till en del på Norsgården. Loppisen fortsätter även idag och då ska jag hjälpa till i köket.
Det snöar och har så gjort länge som det verkar, det är inte roligt längre vare sig med snö eller kyla. Idag är det bara -8,4 hos oss så det är ju positivt.
Sundsvallsresan gick alldeles utmärkt trots snörök. Vi tog en tur till Härnösand och lunchade med en "gammal" kompis. Fick veta att hon och ännu en "gammal" kompis skulle till Kreta i juni och jag anmälde mitt intresse till att följa.
Gick och la mig redan före 21.oo igår, satt i fåtöljen och halvsov, likabra att göra sig iordning för bädden, försökte titta på tremilen från sängen men det blev nog inte mycke med det.
Imorgon blir det ett möte i Hoverberg, inhandling av en flaska till vinlotteriet hos Gunilla imorgon kväll.
Går nog ner en sväng och hälsar på Leon nuuuuu.
Tjingeling!

100225

Emelie skriver att Vi är dåliga på att kommentera! Då får väl jag säga detsamma! Inte för att jag skriver så mycket att kommentera men ett litet Hej iaf!
Lyssnar just nu på ishockey, Sverige-Slovakien, Slovakien leder 4-3, livet går vidare oavsett om Sverige vinner eller ej!
Idag är det något "varmare" bara -28. Tänk att man skriver BARA -28.
Gympa igår men jag hade absolut ingen inspiration att gå dit, var skall jag hitta den? Har igen aning om var jag ska leta! Hälsade på Leon istället och det är ju mycket roligare men iof gör man ju inte av med så mycket kalorier, det kommer nog det oxå när man ska jaga honom. Han kryper ju nu och snart går han oxå och då blir det annat.
Imorgon blir det den stora staden Sundsvall, ska till revisorskan med 2009-års bokföring. Elle åker med och går på fredagsmöte. Ett litet besök på Birsta får man hoppas för vad ska vi annars fördriva tiden på.
Tjingeling!

100224

-34 på termometern innanför dörren, går ner i källaren och tittar på den som sitter utanför källarfönstret, det brukar ju alltid vara kallare där och fy f-n -37!! man kan ju hålla sig för skratt. Blir nog en finen dag! om det nu kan vara till någon större glädje.
Det är oerhört skönt att ha nära till jobbet, slipper använda annat än apostlahästarna och då bara tvärs över vägen. Det räcker kan jag säga, inga långpromenader för mig inte. Finns personer i denna lilla by som går oavsett kyla men någon måtta får det väl vara iaf för mig.
Var på ett kyrkligt möte igår och missade inledningen till skidskyttestafetten, fick ju iaf se slutet och det var väl bra att dom hamnade på femte plats.  Hoppet stod nu till Anna Holmlund i Skicross men även det sket sig liksom.
Förresten har jag aldrig hört talas om skicross tidigare men man måste ju titta när det finns svenskor med bland de som ligger bra till.
Fick fina förstoringar på Leon igår, måste kolla ramar och se var vi ska sätta upp dessa bilder. Får nog rensa någon vägg någonstans och samla alla på ett och samma ställe.
Nu jobb!
Tjingeling!Fjällvandring september 2006, Jämtlandstriangeln.

100222

-30 när jag gick ut och hämtade tidningarna idag vid 6.25. Brrrrrrrr! Kallt om benen. Tur att man har jobb inomhus!
Gårdagen med Leon gick alldeles utmärkt. Vi turas ju om att ta hand om  honom dock fick Elle byta tre ggr varav 2 med nr 2.
Inga utomhusaktiviteter då det var runt -20 igår oxå.
Jag gick ner till Amira och gav henne mat och släppte ut henne för lite kissning och det var nog.
Jag vill ha varmare väder, som det är nu så sticker man inte ut näsan utanför dörren iaf inte för några längre promenader.
Hör just på radion att det inatt har varit -36 i Sveg, visst kan man hålla sig för skratt!
Nåväl måndag och jobbet väntar, ikväll blir det vävstugan och biblioteket. Jag lånade ju en bok med 900 sidor men då jag inte funnit den tillräckligt intressant så lämnar jag tillbaka den. Har även lånat 2 st av Björn Ranelid men då dessa ej heller faller mig i smaken så skiter jag i att läsa ut dom utan lämnar även tillbaka dessa.
Jag vart ju lite intresserad av att läsa något av honom efter Stjärnorna på slottet och nu har jag gjort det eller åtminstone försökt plöja igenom ett par men som sagt inte min cup of tea.
Nej jag började igår istället att läsa en Marie Ljungstedt som maken lånat av dotra och den kan nog bli något, jag orkar ju inte läsa så mycket på kvällarna då jag är ganska trött. Vad jag blir trött av det vet jag inte gjorde ju inte många knop igår men det är väl anspänningen av att ha småbarn i huset.
Gick ju och la mig igår när damerna hade börjat med skidskytte och trodde kanske att det skulle bli som kvällen innan då jag gick och la mig för att titta på herrarnas dubbeljakt men var tvungen att gå upp och titta igen då det vart spännande. Så vart det ju som alla vet inte!
Idag är det hockey, Sverige-Finland och Sverige leder med 3-0. Radion står på och eftersom det inte är någon lokalradio så lyssnar man ju på denna match.
Nu återgår jag till min dagliga sysselsättning, bokföring!Morgonpromenad på Gran Canaria!

100219

Fredag! Tycker dock inte att det är så märkvärdigt, gillar ju mitt jobb så jag skulle gärna jobba lite till! Ooph, vad sa jag nu då! Tyst min mun får Du socker! Näraa, allvarligt talat så gillar jag mitt jobb men visst är det skönt med helg ibland fast jag ibland jobbar både lördagar och söndagar.
Det snöar för ovanlighetens skull, jag är rätt less nu fast jag inte gör så mycket med snön! Jag vill ha bara vägar så man kan gå ut utan att behöva passa sig för att halka och gå var man vill utan snövallar.
Nä jag skulle gärna bo någonstans där det inte snöar iaf den årstiden. Vad sägs om södra Spanien eller Gran Canaria från mitten på november till i mitten av maj! Det röstar jag på!

Gick en prommis igår oxå, alltså inte bara fram och tillbaka till häxan utan en extra sväng men fy f-n vad kallt det var, -15 när jag kom hem. Skönt att maken eldade så det var varmt i källaren framför tv:n.
Tittade på skidskyttet för damer, vilket inte var någon höjdare och herrarnas kollade jag inte ens på då jag vid 20.30 eller kanske redan 20.15 var mer dö en levande, aptrött! Så jag gick och la mig och jag läste inte en enda sida i boken!
Vaknade idag kl 06.00 och det var lite tidigt att kliva upp så jag somnade en stund till och nästa gång jag tittar på klockan är den 12.15! Ni kan ju tänka Er vilken upplevelse. Nu var det ju inte så utan det hade varit stömavbrott så det var ju fortfarande mörkt och det visade sig att klockan va 06.45 och då steg jag iaf upp och fikade och vinkade av Elle som begav sig mot sin vanliga fredagsresa till Sundsvall! Dock stannar hon över till imorgon denna gång.
Ska säga åt dotra och mågen att det går bra att äta med oss idag om dom inte har annat för sig. Blir nog den gamla vanliga Curryköttfärsen men tagiatelle. Gott, gott!
Tjingeling!Det är jag som står med utsträckta armar mitt på bilden! Puerto Rico på Gran Canaria!

100218

Jag måste skärpa mig! klagar på andra tt dom inte uppdaterar men vad gör jag själv!!!!
Nåväl nu blir det iaf.
Var ute på en promenad igår em/kväll, inte den längsta turen men man måste ju börja någonstans! Bara det blir en fortsättning nu oxå.
Ska ju till häxan kl 18.00 så jag ska åtminstone gå dit och hem. Sen måste man väl skynda sig hem till skidskytte och se våra svenskar ta medaljer! eller..............
I tisdags sålde vi semlor på Församlingshemmet, Norsgården var ju uthyrd till en grupp skidåkare så då måste man flytta verksamheten och det var ju inga problem. Inkomsten blev inte densamma som om vi varit på Norsgården men då har ju Sara och Erika lovat att ha lite försäljning på Norsgården på tisdag igen med dom bullarna som blev över.
Hoppas att det kommer lite folk då oxå och kanske dom som inte kom till Församlingshemmet! Eller så kan dom som kom dit oxå komma en gång till.
Annars flyter allt på, nu har jag ju fått uppdrag att baka bondkakor till loppisen! Har lite i frysen så det räcker nog med en sats.
Nu jobb!
Tjingeling!

RSS 2.0