091125

När jag promenerar så har man mycket tid att fundera! Jag undrade då finns det ingen Mulleskola i Rätan nuförtiden? Det märks!!!! kan jag säga! Jag blir så jävla förbannad när jag ser allt skräp som slängs efter vägkanterna. Nu ska jag väl inte skylla allt på Rätansborna för naturligtvis är det inte bara dom som slänger skräpet var som helst men nu är det ju här i Rätan jag promenerar så det får bli så!
Det är cigaretttpaket, öl/läskburkar, kartonger som man får mat i grillkiosken, tar man med sig mat så kan man väl för bövelen kasta skräpet i en papperskorg eller?
Vad lär föräldrarna sina barn? att slänga allt! överallt! precis där man befinner sig just då? Eller gör dom det ändå? Jag hoppas för allt i världen att det inte är mina barn som slängt/slänger skräpet efter vägarna vare sig man befinner sig i Rätan eller någon annanstans!
Igår var man i Östersund och gjorde affärerna, det var lite grejer som fick följa med hem bla en adventsljusstake till Leon, Änglakör, tre änglar med 4 ljus, jättefin och ha sa att han tyckte om den och att den skulle stå i fönstret i hans rum!
Idag är Elle och Erika i stan och då har jag bett att dom skulle köpa en tröja till mig som jag provade igår och ångrade idag att jag inte köpte!
Grått och trist är vädret, det kan väl komma lite snö så det blir lite ljusare iaf.
Nu är det bara 2 veckor tills vi åker till Tyskland!
Tjingeling!91122

Det är ju länge sen nu igen! så nu får det väl bli en liten uppdatering.
Igår bakade Britt A och jag tunnbröd, vi fick väl runt 45 kakor var, av varierande storlek och utseende men va f-n gör det hur dom ser ut, huvudsaken är väl ändå att det smakar gott! tycher iaf jag! Familjen har ätit och har inte avgett några negativa kommentarer och 'är det så det inte passar så får dom väl låta bli att äta och då kommer det att räcka vääääääääldigt läääääänge! Ska ta med mig några påsar till Tyrreland, bra att ha till frukost och kanske bjuda Emelies familj! Tanken är ju oxå att ta med älgfärs och annat älgkött för att bjuda på en exotisk middag, då kommer jag på att jag kanske måste ta med hjortron oxå!? Ja vi får väl se vad vi packar ner den 10 december.
När jag packat upp hemma så ringde jag maken som ju befann sig i älgskogen och talade om att jag börjar gå emot Dig så får vi se hur långt jag hinner!  Och jag hann ganska långt, förbi Rätansböle och Högarvägen en bra bit, gick hemifrån 13.50 och Ingvar plockade väl upp mig runt 4 tiden, så det blev en rejäl vandring som gör att idag skiter jag i att promenera, tror jag iaf.
Sitter i soffan och tittar på duktiga tjejer som åker längdskidor, stafett, och nu har väl herrarna kommit igång oxå. Steker en älgstek, stickar sockor och skriver lite blogg samt läser och uppdaterar mig på övriga världen.
Till veckan blir det väl lika hektiskt som övriga veckor, måndag = vävstugan, tisdag = körövning i Klövsjö om man vill men jag tror inte jag vill, onsdag = gympa, torsdag = styrelsemöte ja och sen är det ju fredag igen.
På tisdag blir det den stora staden på dagen, skatteinformation tror jag det var + att maken ska träffa en kund tillsammans med någon skattejurist. Jag går nog i affärer och kollar in ev. julklappar. Ska nog lura med mig maken till Barnens Hus!
Nu är det fortsatt stickning som gäller så att betinget hinns med!
Trevlig söndag em och kväll och är det någon som har lust att promenera så är jag ju inte sämre än att jag kan ändra mig!
Tjingeling! 

091113

Fredagen den trettonde!!!! Nä det skiter jag i! jag är inte vidskeplig men jag lägger helst inga nycklar på bordet, jag spottar när jag ser en svart katt gå över vägen, går inte under en stege men vidkseplig är jag opsolutli not!
Sannerligen säger jag Eder att det är väl dax att uppdatera nu, inte gjort det sen den 26.10, skämmes tamme f-n.
Var till staden igår och inhandlade några julklappar, en väska till mig själv, kattmat, ett nytt nattlinne på rea som jag ska ta med mig och använda i Tyskland.
Det blev över sextusen steg som jag gick fram och tillbaka där i stan medans maken var till käftis och revisorn och lunchade med kunder.
Jag tog mig en liten kvällsprommis med Erika och Sara eftersom jag skippade morgonpromenaden.
Jag undrar oxå om jag har gjort slut på Brittan för hon hade ont i benen så hon skulle inte gå, hon har ju artros så kanske har jag dragit med henne för ofta och för långt.
Ikväll tar jag mig en prommis efter middagen, får se om det finns någon som följer med annars så sätter jag väl på något bra i öronen och går själv.
Har pratat med Emelie idag, hon äter ju penecillin (jag vet inte hur det stavas) för streptokocker, men nu ska hon väl bli frisk får vi hoppas annars blir det till att gå till doktorn igen, måste ju vara frisk och kry då vi kommer.
Skrev ett brev till mina kunder om min förestående resa till Tyskland och att jag vore tacksam för att få in materialet för oktober snarast och till min glädje kan jag konstatera att flera har hörsammat min vädjan. Kanske ska jag skriva varje månad att jag ska resa bort!!!!!
Nä nu får det väl vara bra för den här gången!
Ha en trevlig helg alla kära läsare och förresten imorgon kan Ni åka till Bergs Kyrka och lyssna på konserten kl 16.00. Väl mött och ma råkes!

RSS 2.0