100126

har lyckligt och väl hemkommit från Gran Canaria! Fintet väder, varmt och soligt som en bättre sommar i Sverige. Var ute på morgon/förmiddagspromenad varje dag efter fin strandpromenad. Inköp av färskt bröd på hemvägen och så hem för frukost, kaffe, smörgås och youghurt. Sen vart det lite solning vid vår pool, spelat yatsi, läst lite, slappat i största allmänhet. Skönt har vi iaf haft det. Middag ute och sen hem till den hårda sängen och kudden men jag sover för det mesta bra överallt så jag klagar inte alltför mycket!
Nu är man hemma igen till snö och kyla!
Tjingeling!

100115

idag flyger jag till Arlanda för att imorgon 8.45 flyga vidare till Gran Canaria, San Augustin i 1 vecka.
Ska bli roligt och skönt att slippa denna kyla ett tag. Kan ju alltid hoppas på att den har givit med sig när jag återkommer nästa söndag.
Har varit i Handsjön och kollat in REAN hos MaBo, hittade ett underställ till maken med Hälge på och en sådan där fuskkrage till Leon, istället för halsduk!!!
Ska straxt hem och göra Currygratäng med Tagiatelle, blir middag kl 16.00 idag eftersom Elle och jag åker till stan. Elle ska in och träffa kompisar och bowla ikväll så då passar det att jag åker in med henne eller att hon skjutsar mig till Frösön.
Tjingeling!

100112

idag fyller Felicia 15 år! Grattis till henne!
Igår var vi till stan, besökte tandläkaren och jag fick min tand lagad. Jag tappade ju delar av en plomb vid kolaätning i julhelgen. 1.850:- för ca 15-20 min i tandläkarstolen, så kan det vara och vad borde man lära sig av detta jo att aldrig äta kola eller godis överhuvudtaget. Varken bra för tänder eller plånbok!
Idag är det -20 grader, så promenaden får vara idag oxå. Ska iaf ta promenader när jag kommer till Gran Canaria, har lagt fram kläder för detta ändamål. Nu väntar jag på väskan från Erika, glömde ta den igår när vi var där och lagade soffan. Det blev riktigt bra till slut! med soffan alltså.
Ikväll blir det vinlotteri hos G-B!
Tjingeling!
Elle och Leon på flyget hem från Tyskalnd!

100105

idag för 24 år sedan var jag nybliven mamma till Ellinor!!!
Ja det var då de! Idag blir det fika hos farmor för att hon oxå ska få vara med och fira!
Idag är det kallt igen, -23 när jag klev upp vid 6.30, vad jag ska upp så tidigt för vete sjutton men vad gör man när man vaknar och sen ligger där och bara vrider och vänder sig, jo man går upp och fikar, läser tidningen och går till sitt arbete och läser bloggar och skriver i sin egen innan dagens arbete sätter igång.
Jag har ju en del arbete som ligger nu eftersom jag har skrivit brev till mina kunder om min förestående semester,  jag måste ju se till att hinna göra klart det innan jag åker den 15:onde.
Igår tog jag mig en långpromenad på dryga timmen då det endast var 7,2 grader kallt men idag blir det köjedag!
Trettondagsafton är det ju idag men någon trettondagsbal blir det inte, när jag bodde i Sthlm var jag på sådana tillställningar men icke nu!
Imorgon är det sjungning i kyrkan! Ni kommer väl? Kl 18.00 börjar det!
Tjingeling!Bilden är tagen från vår julklappsutdelning i Elsenz!

100103

Nu har vi firat nyårsafton och nyårsdagen utan bakis, det måste väl betyda att det var en lugn afton. Jättetomtebloss ute tillsammans med maken, Elle och Jöjje!!! och sen in och ta en skinkmacka innan man lade sig för skönhetssömn.
Idag är det ju promenadväder så det blev en tillsammans med Erika och Leon, till affären och runt Olle Pers svängen, funderar på en längre men har liksom inte bestämt mig än. Det gäller ju att inte gå ut för hårt så att man tröttnar.
Skönt att allt godis är uppätet men det har resulterat i en tappad plomb, iaf delar av, så det blir att ringa tandläkaren och få det lagat.
Nu är det Trettondagsafton och trettondagen som står för dörren men det är väl inga helger vi brukar fira för att det är helg utan för att Elle fyller år den 5 januari.
Nu ska jag "prata" med Emelie på MSN.
Tjingeling!


RSS 2.0