Jag är

här idag oxå! iaf en liten stund, har skrivit ett protokoll från gårdagens möte samt lite fakturor.
Emelie gick vidare!!!! Kul, kul!
Nu ska jag samla ihop mig och gå hem och lägga ner det sista innan vi åker!

Jag

sitter faktiskt här idag oxå fastän jag ska åka imorgon. Nu har jag iaf nystädat hemma och det känns skönt. Har jobbat lite med bokföring idag men kunderna kommer ju inte in med materialet så jag lär väl få jobba dag och natt när vi kommit hem igen.
Ska bara packa det sista, har faktiskt en jävla beslutsångest om vad jag ska ha med mig, kläder, skor, vilken kamera ska jag ta? Båda? men huvudsaken är väl egentligen att man har pass, och biljett. Vi har ju dessutom bokat all in clusive så pengar är väl inte heller nödvändigt egentligen. Ja så kan det vara!
Idag har El och Er åkt med Minja till veterinären i Hede för vaccination.
Ikväll ska Em till Svensta för uttagning.
Jag ska till Norsgården för ett halvårsmöte med Rätans If, lär väl inte komma många själar som vanligt men eftersom jag är sekreterare så måste jag ju dit, jag är faktiskt en man kan lita på, utan att skryta alltför mycket.
Det kändes lite konstigt att skriva så för det brukar jag ju inte göra.'
Imorgon bär det alltså av mot Sthlm/Arlanda, ska ju till kyrkogården och tända ett litet ljus när man ändå är så nära och ev till M.L och gratulera i efterskott eftersom hon fyllt jämt.
Hoppas kunna uppdatera från utlanne!

Lördag

fm! Det har snöat lite så lite vitt på backen är det allt men ganska milt för när jag gick till återvinngen idag så fastnade snön under skorna så man skulle nog kunna göra en snölykta till kvällen!
Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp sista dagarna innan vi åker. Jag tvättar lite idag för att hinna få det torrt men städa tror jag att jag spar till morgondagen. Då ska vi väl kunna ha det någotsånär innan vi far på tisdagsmorgon.
Idag kommer det att bli fläskkotlett till middag måste ju ta av det man har i frysen och tur att man har bra minne så att man kommer ihåg att ta upp.
Igår bjöd jag mågen på middag eftersom Er befinner sig i Sundsvall. Han skulle kunna få komma idag oxå men då skulle han ut med Z och käka.
Idag kommer iaf Em hem,hon  provade en balklänning igår och idag skulle hon tillbaka och betala och hämta hoppas det gick bra med det.
Jag såg att inlägget jag skrev igår inte alls försvann så det ser faktiskt lite konstigt ut på bloggen men...

Jaha

nu är det fredag igen! Är det annat? Em är bättre  och det är jag glad för, inte kul när ens barn är krassliga. El verkar  oxå bättre i humöret. Er och El är ju i Sundsvall i helgen och hälsar på E.S.
Jag vaknade som vanlit straxt efter 4 i morse och hade svårt att somna igen men eftersom I tänt lampan för tidningsläsning så läste jag oxå lite i boken som jag håller på just nu. Slumrade väl en stund och drömde så konstigt.
Iaf så har jag köpt en liten dator och även nu fått den levererad så den ska jag ta med mig på resan, vit är färgen, tur att man kan torka av den om den nu skulle bli smutsig.
Sitter här och bokför idag vill ju göra så mycket som möjligt innan vi åker eftersom det blir stresseigt att hinna allt när vi kommer hem. Många av mina kunder vill ju hålla länge på materialet så det blir väl att jobba nattskift efter hemkomst.

Så har jag skrivet ett

jäkla långt inlägg men så förhandsgranskar jag och sen är det borta FAAAAAAANN!
Får bli en kortare version.
Er och El är i Sundsvall och hälsar på E.S. Hörde just på radion att det är blixthalka där att det var inställda bussar! Hoppas att dom tar det lungt med bilen.
Em är bättre i huvudet, skönt det är aldrig kul när ens barn är krassliga!
Har fått min lilla dator, vit, tur att man kan torka av den om det blir fläckar!
Ska ha den med mig på resan, för att kanske läsa bloggar och uppdatera lite om det funkar förstås.

var det då onsdag.
Jag var ju en sväng till vävstugan igår och det var många "tanter" där. Jag handarbetade ingenting men det gör ju inget man är ju där iaf och betalar fikat som går till hyran.
Sen vart det hem och kolla på Sjukhuset, S.O.S Familj och Aktuellt.
Sängen väntade vid 21.30 och inte blir det många sidor läst i boken. Vaknade vid tjugo i ett och tänkte att det var dags att stiga upp men det gjorde jag naturligtvis inte efter en koll på klockan. Sen vaknade jag vid 4 tiden igen och efter det så ligger jag bara och slumrar, förbaskat eftersom jag kan sova minst 3 timmar till!!!
Gick iaf upp 6.30 för då har jag vilat länge nog. Fikar, läser tidningen i min ensamhet.
Idag ska jag till frissan, klipp och färg ska det bli.
Har lite resfeber, det kanske är därför jag inte kan sova, tänker för mycket på vad jag ska göra innan jag åker.
Vet ju att jag kommer att hinna allt, det går ju fort bara man sätter igång.
Börjar jag idag så måste jag städa en gång till och det har jag ingen lust med så därför håller hemmet på att föffalla.
Har idag tagit fram dom elektriska ljusstakarna som ska stå i fönstren i köket och rummet (tänker dock inte tända förrän första advent) eller jag är ju inte hemma då men dom som sköter om det kan ju tända iaf.

Idag

om en vecka den här tiden så befinner vi oss nog i Sthlm, på väg till Arlanda för 23.05 ska planet gå mot Mauritius!
Ska bli spännande att se hur man får sitta på planet, vi vet ju att vi ska sitta på 3 G & H men hur långt är det mellan sätena?
Det är inte ofta jag uppdaterar denna blogg och inte lär det bli bättre heller kan jag tänka mig.
Vore skitroligt om jag fick med mig min nya lilla data (som jag inte fått än) på resan då kunde man kanske berätta lite om resmålet och hålla Er uppdaterade.
Jag läser många bloggar och tycker det är tråkigt när dom inte uppdateras och så är man så själv oxå!!!
Har inte så mycket att göra på jobbet just nu, kan inte gå hem och städa för då måste jag ju städa en gång till innan vi åker.
Idag ska jag iaf till vävstugan en sväng och se vilka "tanter" som kommer.
Jag har inget handarbete på gång, hade börjat på en sock men igår kväll blev jag så less så jag repade upp hela skiten och då hade jag stickat ett långt skaft och stickat för hälen så nu är jag utan igen.
Visst finns det om man bara vill men jag har liksom inget sug nu och vet ej heller vad jag vill göra.
Brodera kanske, för jag har arbeten som ligger men men...
Idag ska jag gå hem och göra pannkaka i ugnen med bacon, ägg, keso och riven ost.
SJälv äte jag bara soppa just nu men maken vill väl ha!
Tjingeling!

RSS 2.0