Tisdag 2012.07.31

Det är alltså juli månads sista dag! men vart i hela friden tog den månaden vägen! och vad har man gjort egentligen. Jo Berit och Peller var ju här torsdag till söndag i början av juli, Billy och Göta var här lördag till söndag för någon vecka sedan, vi har ju varit i Böleskölen på en fäboddag och nu i helgen på barndop och kombinerat 60- och 85-årskalas, vi åkte till Mora/Sollerön söndag till måndag så lite har vi faktiskt gjort och igår var vi till Svensta en snabbis.

Imorgon far vi till Sthlm en sväng men bara en snabbis så att säga, mer om det en annan gång.

Leon har ju varit hos oss en sväng idag på fm men det blev oxå bara en snabbis. Jag har bakat 2 st limpor inte att förglömma. Kanske blir det en tur till Hembygdsgården idag till Aina och Marias Café för snart är det slut på det men då får man återgå till att besöka Marias Caferia på Olle Pers vägen istället.

Leon var en duktig kille idag och hjälpte mig att dammsuga kontoret vilket var välbehövligt så nu ser det skapligt ut igen men för hur länge förmäler icke historien.

Ikväll blir det uppskjutning för Björnpasset på Rätans Jaktskytteklubbs skjutbana. Får väl se hur många som kommer men det är ju flera tisdagar så den som inte kommer ikväll har ju chans att komma en annan tisdag.

Just nu ser jag solen och två skator som promenerar omkring på gräsmattan även en katt spatserar i sakta mak innan han sätter sig att göra sina behov! Katter och hundar springer om vartannat och gör sina behov lite varstans!  Ja vi har oxå haft katter och hundar men inte nu längre. Katter är ju lite svårt att ha någon koll på men hundar ska man väl ändå kunna hålla i band eller koppel!
Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0