20120228

oj oj oj det var länge sedan och det har hänt en del sen sist! Har ju varit både jul, nyår och trettonhelg. Allt förflöt utan mankemang. Vi tillbringade julafton på altan och det gick väldigt bra, körde ju båda kaminerna och sen var vi ju lite folk närmare bestämt 13 st + en hund så det alstrar ju värme det oxå.
Nyårsafton var maken och jag hemma och tittade på TV, Elle och Björn kom hem till tolvslaget och Emelie och Kajsa blev hämtade av maken straxt efter tolvslaget. Erika, Micke och Leon tillbringade sin nyårsafton hos Familjen Stålhand/Gunnarsson och kom förbi vid hemgång.
Nu är det snart slut på februari månad och ute skiner solen, härligt, och ljust när man går till sitt arbete och ljust även vid hemgång.
I slutet av maj, närmare bestämt den 28, kommer jag och mina "gamla" kompisar från Sthlm att åka på en veckas semester till Cypern. Det ska bli roligt och spännande eftersom jag aldrig varit till detta resmål. Så jag har bokat en flygresa den 27 från Frösön till Arlanda, fick inte tag i någon billig tågresa så det gick nog på ett ut att flyga dessutom spar man ju lite tid. Jag har absolut inget emot att åka tåg men jag hade ju hoppats på att hitta en 95 kronors biljett men icke så det fick som sagt bli flyg. Min kompis från Arvika kommer oxå att komma till Arlanda på söndagen den 27 så då har vi bokat ett rum på ett hotell nära Arlanda för att slippa gå upp så tidigt på måndagmorgon. Övriga medresenärer, 3 st, ansluter på avresedagen.
Idag ska jag får vara barnvakt till Leon eftersom mamman ska på ett möte kl 14. Emelie sover på söta örat (tror jag iaf) som  två nätter i rad arbetat på Östgärde.
Var på vävstugan igår men antalet var decimerat till 4 st, sjukdom och andra aktiviteter styr antalet deltagare.
Imorgon ska Rätans IF ha årsmöte på Norsgården, spännande att se hur många som kommer att komma. Tänkte baka en kaka till detta men det får bli imorgon. 
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0