Var

ju till Östersund igår och lyssnade på Dr Annika Dahlqvist, intressant må jag säga. Jag visste ju egentligen allt eftersom jag hört ett föredrag på internet men det var ju kul att få vara där live och så köpte jag en kokbok (som kommer i handeln nästa vecka) och fick den signerad av Annika.
Min kompis B var ju med och jag tror att hon tyckte det var en givande kväll för nu skulle hon då hem och laga något ur kokboken (ja hon köpte en oxå) och se om maken hennes (som har diabetes 2) skulle falla för den dieten. Det ska bli spännande att höra reaktionen sen.
Idag har El tagit tåget mot Sthlm för att tillsammans med 2 kompisar äntra Helsingforsfärjan. Hon skulle iakta ett hedrande uppträdande och inte ramla i sjön (hon skulle packa flytvästen).
VI är bjudna på middag lite längre ner på gatan, tvärs över Thunellparken, vi väntar dock till Em kommer med bussen från staden vilken anländer ca 18.40.
Idag är det ganska kallt, var -26 i morse när jag gick upp 5.30 och kollade om El kommit iväg.
Jag gick dock tillbaka till sängvärmen ett tag till och 7.15 blev den väl innan jag pallrade mig upp.
Dricker Allevo soppa, inget vidare egentligen men va fn gör man, ska dricka upp det jag inhandlat och sen får det bli LCHF igen. Alltså det är inget fel på smaken på sopporna men nog sjutton är det godare med bacon och ägg eller biff och Lohmanns Beasås.
Nej Ni nu ska jag jobba lite!
Kanske ta en kopp kaffe!
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0